taiteilijakuvat 009Minä iha ite teen…
Olen aina halunnut kokeilla rajojani ja uskoa siihen, että osaan itse. Minulta löytyy sitkeyttä ja periksiantamattomuutta ihan väsymiseenkin asti.
Olen kotoisin Hämeestä Lahdesta ja Hollolasta, jossa vietin lapsuuteni. Olen aina ollut luova ja taiteellinen ja hakeutunut tekemään käsillä kaikkea luovaa.

Inspiroidun luonnossa ja vedessä sekä veden ääressä lumoutumalla heijastuksista veden pinnassa. Se saa minut innostumaan ja samalla rauhoittumaan.
Tuotteeni haluan tuovan iloa ja huumoria. Tylsyyttä vastaan taistellen.

Joensuuhun päädyin opiskelemaan Joensuun yliopistoon ja päädyin tekemään kasvatustyötä Pohjois-Karjalaan. 15 vuotta kasvatustyötä oli innostavaa ja hauskaa, mutta palo käsillä tekemiseen oli vahva.
Yritykseni Aiku Ihanan perustin 1.2.2007. Aluksi pelotti ja tuntui todella epävarmalta, mutta into ja tekemisen riemu, sekä vahva usko tulevaan ja onnistumiseen läheisten tukemana sai jaksamaan. Rohkeuteni ihmetyttää jälkeenpäin…

Luon uutta, kun innostun ja kun innostun, luon uutta! Säilyttäkäämme innostuksemme.

Oman putiikkini per20150917_142709.jpgustin Taitokortteliin 1.1.2015.
Pienen yrittäjän on helpompi toimia osana yhteisöä ja olen saanut paljon vertaistukea ja apua muilta. Yhteisöllisyys tuo kaikille voimaa.

Kiitän kaikkia asiakkaitani sydämestäni, kun olette auttaneet minua onnistumaan, menestymään ja elämään unelmaani todeksi.

Usko itseesi ja uskalla kokeilla jotain uutta, joka pelottaakin.
Ja joka päivä muista hämmästyä pienistä ja suurista asioista ympärillä!

Oman pihan soundisammakot