Kaikkia tuotteet eivät löydy verkkosivuilta, joten tervetuloa facebookiin ja instagramiin sekä  putiikkiini Joensuun Taitokortteliin, Koskikatu 1 (Mustosen talo)

Putiikkiini on auki pääsääntöisesti viikolla 10-17 ja lauantaina 10-15. Tiistaisin pyrin pitämään pajapäivän, joten putiikki on kiinni. Kiireisin tuotantoaika: Putiikki on auki keskiviikosta lauantaihin tammi – ja helmikuussa, sekä syyskuussa.  Aukioloaikojen muutokset näkyy aina Facebookissa ja instagramissa.
Tilaustyötuotantoon tulee tauko talvella 2023 kohtuuttomien sähköhintojen vuoksi. Pahoittelen.
Aiku Ihanan löydät myös muutamilta messuilta ja myyjäisistä – kurkkaa aikataulut ja aukioloaikamme facebook-sivuiltamme, jossa on aina ajankohtaisin tieto. Viimeisimmän Facebook- päivityksen näet etusivultamme myös ilman kirjautumista!

Lähetämme tuotteita myös Postin ja Matkahuollon kautta ennakkomaksulla.

Kysy haluamasi tuotteen saatavuutta – pyydä lisäkuvia tai kokotietoja ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Lähetän aina tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan toimituskulut. Tuotteiden hinta sisältää myös arvonlisäveron 24 %. Voit halutessasi myös jättää teksti- tai  puheviestin numeroon: 0500 271 242 / Mervi Patronen.

Täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen hyväksyt tietojesi tallentumisen gmail-sähköpostiimme. Lue alhaalta Tietosuojaselosteemme tarkemmin.

Aiku Ihana TIETOSUOJASELOSTE
Rekisterien pitäjä: www.aiku-ihana.com sivustoon ja tuotelähetyksiin liittyvä tietosuojaseloste
Rekisterin ja tietosuojan vastaava henkilö: Mervi Patronen /Aiku Ihana, Koskikatu 1, 80100 Joensuu. Yhteystietojasi eivät käsittele muut henkilöt.
Rekisteröidyt: Henkilöt, jotka jättävät yhteydenottopyynnön ww.aiku-ihana.com sivuille.
Rekisterin pitämisen perusteet: Henkilö suostuu tietojensa tallentamiseen täyttäessään Yhteydenottolomakkeen. Henkilötietoja käytetään vain yhteydenottamiseen ja tuotteen lähettämiseen. Ne tallentuvat gmail- sähköpostiin, eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin tai luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystiedot säilyvät sähköpostissa kahden vuoden ajan, ellei niitä erityisesti pyydetä poistamaan. Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.
Muilta sivustoilta upotettu sisältö: Aiku Ihana-verkkosivut eivät sisällä muilta sivuilta upotettua sisältöä facebook-feediä lukuunottamatta. Siirtymällä Aiku Ihana facebook-sivulle – siirtyy tietosuoja-alueelle, josta vastaa Facebook-ylläpito. Aiku Ihana sivujen pohjana toimiva wordpress.com vastaa omalta osaltaan sivustelijan tietosuojasta.
Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteröidyllä on oikeus pyytää poistamaan sähköpostiin tallentuneet omat tietonsa, milloin tahansa lähettämällä sähköposti: aiku.ihana@gmail.com  osoitteeseen tai ilmoittamalla asiasta suoraan tietosuojavastaavalle. Omat tietonsa on myös oikeus tarkistaa ja pyytää oikaisemaan milloin tahansa.
Tuotelähetyksiin liittyvä tietosuoja: Käytämme sähköpostiin tallentuvia yhteystietojasi tuotteen lähettämiseen Postin tai Matkahuollon kautta, jotka omalta osaltaan vastaavat tietosuojan turvallisuudesta. Tuotelähetykset maksetaan ennakkoon Aiku Ihanan tilille, maksutapahtuman tietosuojasta vastaa asiakkaan käyttämä pankki. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.