Keramiikka on mielenkiintoinen ja haastava materiaali. Muotoilen käsin luonnon materiaalia, savea ja poltan sen kiveksi. Luonnon aineista muodostuu värit, jotka ovat ikuisia ja kestäviä.

Aiheet tuotteisiin tulee elämästä ja luonnosta.
Kuljettuani joskus kevään harmaudessa, huomasin kevätlaitumen, joka odotti kesäasukkaitaan. Se ilo ja riemu, mikä onkaan kevätlaitumella lehmien päästyä pitkän talven jälkeen laitumille. Muistelin lapsuutta Hämeessä ja mummolassa vietettyjä kesiä lehmiä syötellen ja rapsutellen. Katselin nyt omaa niittyäni, jossa on joskus ollut laidun ja mietin, miten onkaan ollut joskus riemua myös täällä, mikset nytkin…

20180910_120217.jpg“Iloinen lehmä kevätlaitumella” aihe siirtyi tuotteisiini tuomaan kaikille iloa ja riemua ja uskoa uuteen kevään tuloon.
Löytyyhän se ilon tuoja kellonakin. Myös minun omalta seinältä, jotta aina muistan, että kesä on taas tulossa ja voi sitä riemua, kun pääsen avojaloin niitylle.

Olkoon kaikille suotu pieni hetki iloa ja huumoria jokaiseen päivään tuotteitteni avulla.
Jos jokaisena päivänä saat hymyn huulillesi ja ilon elämääsi, nähdessäsi asioita, jotka antavat nostavat tunnelmaa… on kaikki sen arvoista.

Lehmässä on jotain liikuttavan suloista ja lempeää.
Iloisesta kevätlaitumesta siirryin flirttailuun ja romanttisuuteen.

“Neiti kesäheinä” ja “Serenadisonni” 20180515_151657.jpgsaivat alkunsa ja ovat olleet iso osa koko toiminnan aikana. Ja voi, kuinka monelle ihmiselle tuovat hymyn ja ilon.
Lähes päivittäin kuulen se tutun: Aiku Ihana…
Lehmät ja sonnit nimeän aakkosjärjestyksessä ja jokaisen pohjassa on oma nimi.

Tässä kuvassa “Suomi 100”-pari: Tomi of Finland ja Suometar.